Babai e fut çdo ditë të bijën e sëmurë në një varr të hapur, arsyeja e dhimbshme.. (Video)


Një histori e dhimbshme na vjen nga Kina që ka si protagonistë babë e bijë.
Një baba në Sichuan të Kinës, i quajtur Xhang Liyonga e dërgon çdo ditë të bijën në një varr të hapur në mënyrë që të mësohet me vendin ku do të prehet pasi të largohet nga kjo botë.
Vajza e vogël ka një sëmundje të rëndë e cila i ka ditët e numëruara.
Ajo vuan nga një çrregullim në qarkullimin e gjakut dhe për shërimin e saj nevojiten shuma të mëdha parash.
Babai i saj ka humbur shpresat dhe shiko cfar bën ai në video.
Shikoje videon duke shtypur mbi këtë hapsirën këtu më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *