Kaq vite burg dënohen Albin Kurti dhe tre deputetët e Vetëvendosjes


Albin Kurti është dënuar me 1 vit e 6 muaj burgim me kusht. Me kaq është dënuar edhe deputetja, Donika Kadaj.
Faton Topali ka marrë dënim unik me 1 vit e 2 muaj me kusht, plus shpenzimet e pagesës të gjyaktës, aq sa është dënuar edhe Albulena Haxhiu.
Gjykata i ka shpallur fajtorë në dy pika të aktakuzës, përdorim të paautorizuar të armëve dhe pengim të personit zyrtar, përveç Faton Topallit që është shpallur fajtor në pikën për pengim të personit zyrtar. /Indeksonline/
Shiko momentin e reagimit të Albin Kurtit kur denohet.
Shikoje videon duke shtypur mbi këtë hapsirën këtu më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *