NXITONI: Lajm i madh nga Zvicra, Kërkon puntorë për vitin 2018 (MUNDSI APLIKIMI)

NXITONI: Lajm i madh nga Zvicra, Kërkon puntorë për vitin 2018.Këtë vjeshtë, më shumë njerëz janë duke u kërkuar në sektorin e ndërtimit dhe në administratë në Zvicër. Edhe pse ofertat për punë kanë mbetur në nivelin e tremujorit të kaluar, në tremujorin e tretë megjithatë numri i vendeve të lira është rritur me 2 për qind.Për të mësuar si të aplikoni klikoni këtë hapsirën më posht dhe prisni 2 sekonda pastaj do ju hapet foto e plotë :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *